Accreditatie
De Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam nodigt journalisten en vertegenwoordigers van de media uit om verslag te doen van het evenement.

In 2003, heeft de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam meer dan 80.000 bezoekers en 1.100 professionele gasten (architecten, filmmakers, fotografen, kunstenaars and studenten) inclusief 180 journalisten mogen ontvangen.

Let op: Uitgenodigde journalisten wordt gevraagd om de biënnale aan te kondigen en er verslag van te doen in de media waar zij voor werken.

De persafdeling ontvangt graag, zo snel mogelijk na publicatie, een geprinte of audiovisuele kopie van uw verslag van de 2e IABR 2005.

Als u een pers accreditatie wilt ontvangen voor de 2e IABR 2005, neem dan voor 15 april 2005 contact op met de persafdeling van de IABR: info@iabr.nl.

Vermeld daarbij uw volledige adresgegevens (naam, adres, telefoon/fax/email adres) en de gegevens van het medium waar u voor werkt (naam, naam van hoofdredacteur, adres, telefoon/fax/email adres, verschijningsdata, verspreiding, gegevens over publicatie op het internet).
De persafdeling van de IABR zal na ontvangst van uw aanvraag bekijken of u in aanmerking komt voor een persaccreditatie en u vervolgens een formulier toesturen. Na ontvangst van het ingevulde accreditatieformulier hoort u na 2 mei 2005 zo snel mogelijk of u uitgenodigd wordt.

Accreditatie aanvragen die na 2 mei 2005 worden ontvangen lopen het risico niet in behandeling te worden genomen. Vanaf 19 mei 2005 worden aanvragen niet meer in behandeling genomen.

Houdt ons op de hoogte van veranderingen in uw gegevens (medium/adres) via info@iabr.nl zodat u uw accreditatieformulier op tijd en op het juiste adres ontvangt.
more Pers