16.08.12

Laatste kans bezoek IABR Test Site Rotterdam

Zaterdag 18 augustus sluiten Rotterdam ArchiGuides, ZUS en Hollywood Music Hall de 5e IABR: Making City in stijl af in Biergarten Rotterdam. Beleef nog één keer de IABR Test Site Rotterdam en geniet van zon, bier, muziek en lekker eten!

Gedurende de 5e IABR: Making City is de Test Site Rotterdam uitgegroeid tot een levendig gebied. Met de Luchtsingel, het Tourcafé, de Biergarten, de Milkbar, verschillende tentoonstellingen en vele activiteiten hebben Rotterdammers, nationale én internationale bezoekers (opnieuw) kennis gemaakt met dit stadsdeel. 

Kom tijdens het allerlaatste weekend van de Test Site nog één keer melk drinken in de Milkbar (RiverClub Gallery), timmeren met de tentoonstellingsmaterialen uit het NAi of fiets een IABR tocht met ArchiGuides. Kijk voor het programma in de agenda.

Making City Istanbul
In Rotterdam zit te vijfde editie van de Biënnale er bijna op, maar in Istanbul loopt het programma nog door. Op 13 oktober opent daar de tentoonstelling ‘Making City Istanbul’. Deze tentoonstelling is te zien t/m 13 december 2012. Kijk voor meer informatie in het programmaoverzicht.